Колата е малку расипана – Оди исто како битолскиот автобус 🙂

Share Button

уредник

Related Posts

Општинското финансирање на медиуми – скриено субвенционирање и влијание

Коментарите се исклучени на Општинското финансирање на медиуми – скриено субвенционирање и влијание

Create AccountLog In Your Account