МИЛЕВСКИ:Владимир, Слободан, Славица ќе останат само темна страна од еден темен период на историјата на нашиот град

МИЛЕВСКИ:Владимир, Слободан, Славица ќе останат само темна страна од еден темен период на историјата на нашиот град

Share Button

Сатисфакција
Цели два мандати како советник во Советот на Општина Битола опоменував и укажував за незаконски дејанија што се случуваат во градот Битола, како во Општината така и во јавните претпријатија.

И тоа опоменував и укажував во најтешкиот период кога власта беше многу силна а владејачката гарнитура беше летната во облаци.
Тоа беше време кога локалната власт мислеше дека законите не важат за нив и дека се недопирливи за македонската правда.

Ме обвинуваа дека лажам, шпекулирам, измислувам и барам внимание. А јас само сакав правда и чесно работење.

Викаат дека правдата е спора но секогаш ги стигнува сите криминалци. Ете сега и во тоа се уверија.

Не се радувам што ќе завршат во затвор.
Се радувам поради тоа што со овие обвиненија се потврдија моите сомнежи за криминал а фактот што сум бил во право ми е доволна сатисфакција дека сум бил на вистинскиот пат.
Владимир, Слободан, Славица ќе останат само темна страна од еден темен период на историјата на нашиот град.

Битката против криминалот е постојана а јас ќе ја продолжам оваа битка на сите нивоа.

Фотографија на Goran Milevski.

уредник

Related Posts

Со транспаренти “И јас сум копиле”протест на новинарите пред Владата

Коментарите се исклучени на Со транспаренти “И јас сум копиле”протест на новинарите пред Владата

“Украси” до битолска фонтана…коњски измет!

Коментарите се исклучени на “Украси” до битолска фонтана…коњски измет!

Собранието на Република Македонија е на пауза која ќе трае еден час

Коментарите се исклучени на Собранието на Република Македонија е на пауза која ќе трае еден час

Create AccountLog In Your Account