На паркинг во центарот на Битола

Share Button

Image result for смешни слики битола

извор Мотика

уредник

Related Posts

Во 13 часот нов голем скандал за криминалот на власта, најави Мицкоски

Коментарите се исклучени на Во 13 часот нов голем скандал за криминалот на власта, најави Мицкоски

Загатка за генијалци(решение)

Коментарите се исклучени на Загатка за генијалци(решение)

Create AccountLog In Your Account