ГРАЃАНИ НА БИТОЛА:ЗАМОЛУВАМЕ, ДА НЕ КРШАТ СТАКЛЕНИ ШИШИЊА ВО ПАРКОТ ИГРААТ ДЕЧИЊА

Загрижени граѓани на Битола апелираат и замолуваат да не се кршат стаклени шишиња во градските  паркови , бидејќи таму си играат во текот на денот дечиња. Овие фотографии се испратени до Новост , фотографирани денеска во паркот во центарот на Битола кај градскиот часовник каде што има многу срчи од искршени стаклени шишиња.

 

 

Напишете коментар