Во Битола натпревар по модерен танц

Share Button

Во спортската сала Павел Шатев бодовен натпревар во латино американски и стандардни танци во организација на ТСК Степ Ап – Битола.

информативна објава

уредник

Related Posts

Се очекува патот да биде прооден околу полноќ од лавината што го блокираше кај Дебар-Маврови Анови

Коментарите се исклучени на Се очекува патот да биде прооден околу полноќ од лавината што го блокираше кај Дебар-Маврови Анови

Create AccountLog In Your Account