КОЗАРОВ:ТАЛЕСКИ ЗА ОТЧЕТ ПОТРОШИЛ 100 000 ЕВРА ПАРИ НА БИТОЛЧАНИ

Share Button
Според пресметките , за 20.000 примероци од издание каков што е отчетот, потребни се 100.000 евра, или 3 до 5 евра од примерок.

– Со овие 100.000 евра, ако се работеше домаќински, ќе се подмиреа дел од долговите што ги имаат битолските училишта – рече Козаров.
изворdokazm.mk

уредник

Related Posts

Читател:Еве како е транспарентна општината без камери! Барам да се постават камери, вели Бучински

Коментарите се исклучени на Читател:Еве како е транспарентна општината без камери! Барам да се постават камери, вели Бучински

Create AccountLog In Your Account