Носталгија: Животот во Скопје, Битола и Куманово на времето…

Share Button

Фотографиите се најдобар начин за „замрзнување“ на одреден момент. Дури и кога спомените полека ќе почна да избледуваат и да ни се мешаат, старите фотки се тука да нè потсетат како изгледале нештата во минатото.

Nostalgija-po-minatoto-kako-nekogas-izgledaa-Skopje-Bitola-i-Kumanovo-01.jpg

Во случајов, тоа се трите најголеми македонски градови, Скопје, Битола и Куманово.

Многу сонце и зеленило, насмеани лица и автентична архитектура.

Чисто и блескаво, потсетете се на интересните времиња кои се зад нас и градовите какви што беа некогаш:

СКОПЈЕ

Nostalgija-po-minatoto-Skopje-02.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Skopje-03.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Skopje-04.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Skopje-05_copy.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Skopje-06.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Skopje-07.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Skopje-08.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Skopje-09_copy.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Skopje-10.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Skopje-11.jpg

БИТОЛА

Nostalgija-po-minatoto-Bitola-12.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Bitola-13.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Bitola-14.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Bitola-15.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Bitola-16.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Bitola-17.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Bitola-18.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Bitola-19.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Bitola-20.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Bitola-21.jpg

КУМАНОВО

Nostalgija-po-minatoto-Kumanovo-23.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Kumanovo-24.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Kumanovo-25.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Kumanovo-26_copy.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Kumanovo-27_copy_copy.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Kumanovo-28.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Kumanovo-29.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Kumanovo-30.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Kumanovo-31.jpg

Nostalgija-po-minatoto-Kumanovo-32.jpg

уредник

Related Posts

Бочварски постојано помеѓу своите сограѓани

Коментарите се исклучени на Бочварски постојано помеѓу своите сограѓани

Оставка поднесе директорот на „25 мај“ од морални причини по случајот за силуваното девојче

Коментарите се исклучени на Оставка поднесе директорот на „25 мај“ од морални причини по случајот за силуваното девојче

Create AccountLog In Your Account