Свечена заклетва во црквата Свети Наум во Битола

Share Button

SVECENA ZAKLETVA NA USTE EDEN NAS HRISTIJANSKI BRAT ZORAN RADOVANOVSKI.VO MANASTIROT SVETI NAUM BITOLA. DOBRO NI DOJDE VO BRATSTVOTO.

Фотографија на Hristijansko Bratstvo Armakedon Bitola.

Фотографија на Hristijansko Bratstvo Armakedon Bitola.

zakletva

Публикувахте от Hristijansko Bratstvo Armakedon Bitola в 18 юни 2017 г.

уредник

Related Posts

НА 21 и 22 МАРТ ГОЛЕМА СВЕЧЕНА ХРАМОВА СЛАВА ,БИТОЛА ЌЕ ГИ СЛАВИ СВЕТИТЕ 40 МАЧЕНИЦИ НА КРКАРДАШ

Коментарите се исклучени на НА 21 и 22 МАРТ ГОЛЕМА СВЕЧЕНА ХРАМОВА СЛАВА ,БИТОЛА ЌЕ ГИ СЛАВИ СВЕТИТЕ 40 МАЧЕНИЦИ НА КРКАРДАШ

Мироточеa моштите на Свети Кипријан на неговиот празник

Коментарите се исклучени на Мироточеa моштите на Свети Кипријан на неговиот празник

Монахињите од манастирот во Слепче со порака до грчките владици кои протестираат за името!

Коментарите се исклучени на Монахињите од манастирот во Слепче со порака до грчките владици кои протестираат за името!

Create AccountLog In Your Account