НАЈЗАСЛУЖНИ ЗА ЖИВОТ НА СИТЕ фотогалерија митинг на СДСМ во Битола

Share Button

уредник

Related Posts

ФОТО: Со багери се урива еднојазичноста во Македонија

Коментарите се исклучени на ФОТО: Со багери се урива еднојазичноста во Македонија

Ванковска за Заев: Му утврдија отсуство на реформи, корупција во власта, лошо судство, а тој среќен

Коментарите се исклучени на Ванковска за Заев: Му утврдија отсуство на реформи, корупција во власта, лошо судство, а тој среќен

Ако не па ВМРО да го вратиме ?

Коментарите се исклучени на Ако не па ВМРО да го вратиме ?

ВИДЕО ОД ПРОТЕСТИТЕ НА РОМИТЕ ВО РЕСЕН: Оган и блокади на патот!

Коментарите се исклучени на ВИДЕО ОД ПРОТЕСТИТЕ НА РОМИТЕ ВО РЕСЕН: Оган и блокади на патот!

Create AccountLog In Your Account