НАЈНОВО :

ВИСТИНСКИ БУМ!!! Скопско ехо скопскиот весник со 45 илјади тираж на 40 страници

Share Button

Од сега на 40 страници

ТИРАЖОТ НА „СКОПСКО ЕХО“ ПОРАСНА НА 45.000

Успеавме и оваа недела да продолжи константниот раст на нашиот и ваш неделник „Скопско Ехо”.

Тиражот го зголемивме за 10.000 примероци и сега ќе се делат бесплатно низ Скопје 45.000 парчиња од весникот, што е недостижно за останатите печатени медиуми во Македонија, дури и ако се здружат.

Го покачивме и бројот на страниците поради зголемен огласувачки интерес, а и поради потребата од нови содржини за читателите. Додадовме 8 страни и тоа сите во боја. Затоа, од сега весникот ќе биде распослан на неверојатни 40 страници. Ветуваме нов раст и во иднина.

Најдете го неделникот на 65 локации низ Скопје

Со цел весникот да стигне и до оние наши читатели кои нема да добијат примерок во своето поштенско сандуче или на плоштадите низ градот, обезбедени се места-пунктови низ градот каде тој бесплатно може да се подигне. Обезбедивме 65 такви локации кои неколку пати сме ги објавиле на нашата фејсбук страница. Проверете, сигурно некоја од локациите е во вашиот комшилук.

Фотографија на Skopsko Eho.

уредник

Related Posts

МВР:Лага е дека на граничниот премин Богородица е поставено знамето на Република Албанија

Коментарите се исклучени на МВР:Лага е дека на граничниот премин Богородица е поставено знамето на Република Албанија

МТСП ќе поднесе кривична пријава против 11 лица од надлежните установи во врска со случајот Р.И.

Коментарите се исклучени на МТСП ќе поднесе кривична пријава против 11 лица од надлежните установи во врска со случајот Р.И.

Create AccountLog In Your Account