КРШЕЛ ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ ВО ШТАБ НА СДСМ, НАПРАВИЛ ХАОС

Ноќва во населаба Расадник – Општина Бутел, беше искршен месниот шатб на СДСМ Бутел.

Непознати сторители или сторител, ги искршил прозорците и влезната врата на штабот, ги искинал постерите и ја оштетил светлечката реклама.

Утрово повикана е полиција и во моментов се прави увид од местото на настанот.

Напишете коментар