Радмила Бајовска ја уловивме од друг агол

Share Button

Свежа и насмеана, но во исто време храбра и реална личност , Радмила Бајовска.Имајќи го во предвид нејзиниот работен ангажман, главна сестра во битолската болница овојпат ја уловивме помеѓу граѓаните. Навикната да се посвети на народот како приватно така и професионално, трпелива да ги слуша граѓаните и нивните проблеми но и да ги разбира, тоа е Радмила Бајовска. Ја уловивме помеѓу граѓаните а неа најмногу и е познат поимот живот

 

 

 

Фотографија на Trajkovska Daniela.

Фотографија на Trajkovska Daniela.

Фотографија на Nikola Popovski.

Фотографија на Majlinda Mustafa.

Фотографија на Bale Spasevski.

уредник

Related Posts

ВТОР ДЕН ОД РАБОТНАТА ПОСЕТА НА ГДУ ВО БРИСЕЛ

Коментарите се исклучени на ВТОР ДЕН ОД РАБОТНАТА ПОСЕТА НА ГДУ ВО БРИСЕЛ

Од денес битолчани добиваат повисоки сметки за услугите на ЈКП Водовод и ЈКП Нискоградба

Коментарите се исклучени на Од денес битолчани добиваат повисоки сметки за услугите на ЈКП Водовод и ЈКП Нискоградба

Јоци за битолската градоначалничка и нејзиниот брат: ВМРО падна, вие многу побрзо

Коментарите се исклучени на Јоци за битолската градоначалничка и нејзиниот брат: ВМРО падна, вие многу побрзо

Мицкоски: Од мај ќе почнеме со протести , на предвремени избори ќе ја победиме оваа ненародна власт

Коментарите се исклучени на Мицкоски: Од мај ќе почнеме со протести , на предвремени избори ќе ја победиме оваа ненародна власт

ГДУ БИТОЛА: БУКЕТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА НАТАША ПЕТРОВСКА ,ЗАСАДЕН ВО ДУПКА НА УЛИЦА

Коментарите се исклучени на ГДУ БИТОЛА: БУКЕТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА НАТАША ПЕТРОВСКА ,ЗАСАДЕН ВО ДУПКА НА УЛИЦА

Create AccountLog In Your Account