ОБВИНЕТАТА КОЈА НЕ ДОЈДЕ ЗА СУДЕЊЕТО НА ТРАНСПОРТЕР , НА 6 НОЕМВРИ ЌЕ ИМА ОПОМЕНА ЗА СТРАЖАРНО ПРИВЕДУВАЊЕ

Share Button

Се одложи првототочиште за судскиот предмет Транспортер, поради што една одобвинетитене се појави во судницата.Имено Ј.Н.Д појаснила дека не успеала да стигне на судското рочиште поради сообраќајна незгода

Судечкиот совет, главната расправа ја одложи за 6 ноември 2017 год. во 11.00 часот за кога ќе испрати и опомена за стражарно приведување за обвинетата која не беше присустна на денешната расправа, стои во соопштението на Кривичниот суд.

С.Анеска

Напишете коментар