„Транспортер“ денеска се одложи бидејќи не дојде една од обвинетите.Судењето продолжува на 6 ноември

„Транспортер“ денеска се одложи бидејќи не дојде една од обвинетите.Судењето продолжува на 6 ноември

Share Button

Судењето за битолскиот ТРАНСПОРТЕР се одложи бидејќи не дојде една од обвинетите, презакажано е за на 6 ноември. Адвокатот на Талески приложи нови докази за  случајот кои се уште не се споени со предметот

„Струмица и Куманово имаат поскап превоз на ученици од Битола“, изјави градоначалникот на Битола, Владимир Талески. Според него, обвинението е политичко. За новите докази кои ги достави до судот новинарите ги упати кај адвокатите.

С.Анеска

уредник

Related Posts

Кај Рашче се излеа Вардар

Коментарите се исклучени на Кај Рашче се излеа Вардар

Отстранет споменикот на Андон Јанев Ќосето од пред Врховниот суд во Скопје, Општина Центар вели бил дивоградба

Коментарите се исклучени на Отстранет споменикот на Андон Јанев Ќосето од пред Врховниот суд во Скопје, Општина Центар вели бил дивоградба

“Блокиран патот Битола-Прилеп, еурокомпозитци на улица чекаат Анѓушев и Сугарески да им ги решат проблемите”

Коментарите се исклучени на “Блокиран патот Битола-Прилеп, еурокомпозитци на улица чекаат Анѓушев и Сугарески да им ги решат проблемите”

Create Account



Log In Your Account