БИТОЛСКИОТ ДРАГОР ЈА ПРОМЕНИ БОЈАТА.ГРАЃАНИТЕ СО ФОТОГРАФИИ ОД ДРАГОРОТ

Share Button

Битолскиот Драгор денеска ја промени бојата на водата, граѓаните вознемирени објавуваат видеа и фотографии

Фотографија на Baze Tesla Stojcevski.

Фотографија на Rabie Bajramoska.

Фотографија на Rabie Bajramoska.

Фотографија на Davor Gulevski.

Фотографија на Davor Gulevski.

 

уредник

Related Posts

МВР:Вечерва околу 21 часот се пронајдени и спасени шестмина скијачи кои денеска се изгубија на Попова Шапка

Коментарите се исклучени на МВР:Вечерва околу 21 часот се пронајдени и спасени шестмина скијачи кои денеска се изгубија на Попова Шапка

(ФОТО)И ПАТИКИ “ПЛИВААТ”…КАМЕЊА И ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ – ФОНТАНАТА ЗА САМО ЕДНА НЕДЕЛА ЈА ИСПОГАНИЈА

Коментарите се исклучени на (ФОТО)И ПАТИКИ “ПЛИВААТ”…КАМЕЊА И ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ – ФОНТАНАТА ЗА САМО ЕДНА НЕДЕЛА ЈА ИСПОГАНИЈА

Create AccountLog In Your Account