БИТОЛЧАНКАТА КОЈА БЕШЕ ПРИЈАВЕНА ЗА ИСЧЕЗНАТА, ПРОНАЈДЕНА Е ВО ПРОБИШТИП

БИТОЛЧАНКАТА КОЈА БЕШЕ ПРИЈАВЕНА ЗА ИСЧЕЗНАТА, ПРОНАЈДЕНА Е ВО ПРОБИШТИП

Share Button

Во врска со настан „исчезнато лице“ од Билтенот од 29 септември 2017 година, лицето М.Р. (32) од Битола била пронајдена на подрачјето на Пробиштип, извести МВР.

уредник

Related Posts

ПОСЛАНИЕ ДО РОБЕРТ ПОПОСКИ:МАКЕДОНИЈА ВО 1889 ГОДИНА Е ПРИЗНАЕНА ОД ГРЧАКАТА АКАДЕМИЈА (ФАКСИМИЛИ)!

Коментарите се исклучени на ПОСЛАНИЕ ДО РОБЕРТ ПОПОСКИ:МАКЕДОНИЈА ВО 1889 ГОДИНА Е ПРИЗНАЕНА ОД ГРЧАКАТА АКАДЕМИЈА (ФАКСИМИЛИ)!

Тешки последици, 12.12.2000 Детски дом ,,25 Maj”

Коментарите се исклучени на Тешки последици, 12.12.2000 Детски дом ,,25 Maj”

Create AccountLog In Your Account