Млеко или јогурт…уште само мед фали.Сите се разубавуваат а нашиов Драгор побеле и ова не е првпат

Share Button

И додека сите се разубавуваат нашиов Драгор побеле ти се чини млеко или јогурт тече само мед фали.

Фотографија на Rabie Bajramoska.

Фотографија на Rabie Bajramoska.

И засега не се знае зошто и поради што Драгор битолскиот Драгор побеле кога ниту Биљана платното го белеше ниту пак  кајчиња овдека веслаат

Веслаат низ Драгор, гуми, канти, автомобили, петли

Фотографија на Raif Klenja.

Фотографија на Ljupcho Popovsky.

На 16 февруар 2017 вака изгледаше Драгор…Дали и тогаш побелуваше Драгор?

Фотографија на Saso Pejko.

Фотографија на Saso Pejko.

27 декември ден кога контејнер сам скокна во Драгор

Фотографија на Dragica Dokuleska.

Освен тоа Драгор е познат и по тоа дека сами скокаат и картонски кутии

Фотографија на Marija Petkovic.

Е сега како и во февруар останува прашањето, сам побеле Драгорот?Ако е сам побелен, ако сега е од млеко или јогурт уште мед фали од благи што ни се нештата во градот

уредник

Related Posts

Заев: Монтруозноста во ЈУ „25 Мај“ мора да се казни најстрого

Коментарите се исклучени на Заев: Монтруозноста во ЈУ „25 Мај“ мора да се казни најстрого

На патниот правец Катланово – Велес пред с. Сопот, сообраќајот е во прекин поради поголем одрон

Коментарите се исклучени на На патниот правец Катланово – Велес пред с. Сопот, сообраќајот е во прекин поради поголем одрон

Негователката од гевгелиската градинка која на расплакано девојче му се обраќала со” краво” била тазе вработена

Коментарите се исклучени на Негователката од гевгелиската градинка која на расплакано девојче му се обраќала со” краво” била тазе вработена

Се јави командант Хоџа: Се работи за функција за да преживеам

Коментарите се исклучени на Се јави командант Хоџа: Се работи за функција за да преживеам

ВИДЕО ОД ПРОТЕСТИТЕ НА РОМИТЕ ВО РЕСЕН: Оган и блокади на патот!

Коментарите се исклучени на ВИДЕО ОД ПРОТЕСТИТЕ НА РОМИТЕ ВО РЕСЕН: Оган и блокади на патот!

НОВА ХУМАНА МИСИЈА НА „СОС БАЛКАНМЕДИА“ (ГАЛЕРИЈА -ВИДЕО)

Коментарите се исклучени на НОВА ХУМАНА МИСИЈА НА „СОС БАЛКАНМЕДИА“ (ГАЛЕРИЈА -ВИДЕО)

Create AccountLog In Your Account