Среда е неработен ден

Share Button

Среда, 11-ти октомври , Ден на народното востание ќе биде неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

До крајот на годината следуваат уште два неработни дена за сите граѓани, а дополнителное што се и продолжени викенди.

Неработни се:
• 23 октомври (понеделник), Ден на Македонската Револуционерна Борба,
• 8 декември (петок), “Св. Климент Охридски”

Напишете коментар