Човечки череп и коски пронајдени на депонија во Берово

Човечки череп и коски најдени се во местото Црвен Брег, во близина на депонија за градежен отпад во Берово.

Човечки череп и коски пронајдени на депонија во Берово

Како што е наведено во полицискиот билтен, завчера околу 14:30 часот во Полициската станица Берово, А.С. (43) од Германија, со престојувалиште во Берово, движејќи се во местото „Црвен Брег“, во близина на депонија за градежен отпад, забележал дел од череп кој
наликувал на човечки.

По вчерашниот извршен увид од екипа од ПС Берово во непосредна близина пронајдена била и вреќа во која имало коски кои наликувале на човечки. Коските биле подигнати од местото на настанот од страна на увидна екипа од ПС-Берово за понатамошна постапка.

Share Button

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account