Запален џипот на таткото на Боки 13

Share Button

На улицата „Варшавска“ во Тафталиџе околу 2 часот по полноќ каде што живеат родителите на Бојан Јовановски, познат како Боки 13, од засега непознати причини, според полицијата се запалил џип „БМВ 5“ на неговиот татко.

Пожарот ги разбудил соседите, се слушнала и екпсплозија, а предизвикал и голема материјална штета.

Напишете коментар