(ФОТО) Запалена куќата на кандидатот за градоначалник на Ѓорче Петров – Кендо

Share Button

Утрово запалена куќата на кандидатот за градоначалник на Ѓорче Петров Владо Мисајловски.

 

уредник

Related Posts

Меѓаши бара кривична одговорност за лицата кои допуштиле да се случи вакво тешко кршење на правата на детето , за случајот со силуваното девојче

Коментарите се исклучени на Меѓаши бара кривична одговорност за лицата кои допуштиле да се случи вакво тешко кршење на правата на детето , за случајот со силуваното девојче

Протест пред Владата за малиот Алмир

Коментарите се исклучени на Протест пред Владата за малиот Алмир

СЕ СРУШИ МОСТ ВО ПРИЛЕПСКО: 200 луѓе заглавени!

Коментарите се исклучени на СЕ СРУШИ МОСТ ВО ПРИЛЕПСКО: 200 луѓе заглавени!

Create AccountLog In Your Account