Храм во Битола, Пресвета Богородица,убавина и рај за душата

Share Button

Фотографија на Stojcevski Pece.

Фотографија на Stojcevski Pece.

Фотографија на Stojcevski Pece.

уредник

Related Posts

Владиката Петар: Проблемот е надминат , недоразбирање и продолжувам со патувањето

Коментарите се исклучени на Владиката Петар: Проблемот е надминат , недоразбирање и продолжувам со патувањето

Некои од новите директори за ништо не ги бива, аман веќе…

Коментарите се исклучени на Некои од новите директори за ништо не ги бива, аман веќе…

Create AccountLog In Your Account