Кашлицата и бронхитисот ќе исчезнат „како однесени со рака“ – природен лек од вашата кујна

Велат дека ова време е најлошо за организмот. Малку е топло, па ладн и токму тие премини не им одговараат на сите, па овој период е најпогоден за разболување.

За да спречите настинка, кашлица или бронхитис, доволно е да погледнете во вашиот кујнски ормар. За овој рецепт ви е потребно:

2 лажици маслиново масло

2 лажици сок од лимон

1 лажица мед

2 лажици вода

Доволно е само да ги измешате состојките и да пиете од овој рецепт три пати дневно, особено кога ќе почувствувате нагон на кашлица.

Подобрувањето ќе го почувствувате уште првиот ден.

Напишете коментар