Полицијата привела 36-годишен скопјанец кој се обидел да го испрска со спреј-солзавец Никола Груевски

Полицијата привела 36-годишен скопјанец кој се обидел да го испрска со спреј-солзавец Никола Груевски за време на вечерашниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Центар.

Лицето се обидело да се качи на бината, додека Груевски зборувал, но бил запрен од обезбедувањето, по што интервенирала полицијата и го привела.

Полицијата спречи напад со спреј-солзавец на Никола Груевски

Напишете коментар