Домашни притвори за осомничените за злоупотреба при распределба земјоделски субвенции

Share Button

Домашни притвори  во случајот за злоупотреба   при распределба земјоделски субвенции за кои вчера беше одредена мерката. И последниот кој беше недостапен за органите на прогон Митко Басов се наоѓа во домашен притвор велат извори во МВР, тој бил на патување и се вратил.Од вчера во домашен притвор се наоѓаат и Соња Поповска, Елена Олумчева, Гордана Матеева, Митко Велков и Владимир Столевски.

избот ТВ24

Напишете коментар