Нормализиран сообраќајот на патниот правец Струмица – Валандово кај Валандовско брдо

Share Button

НОРМАЛИЗИРАН СООБРАЌАЈОТ: Сообраќајот на патниот правец Струмица – Валандово кај Валандовско брдо, кој беше во прекин поради сообраќајна незгода, е нормализиран – известуваат од АМСМ

Image result for пат струмица валандово

уредник

Related Posts

Најдоцна следната недела Собранието повторно ќе гласа за договорот за името

Коментарите се исклучени на Најдоцна следната недела Собранието повторно ќе гласа за договорот за името

Војник во касарната Петровец бил каменуван

Коментарите се исклучени на Војник во касарната Петровец бил каменуван

Миленко Неделковски:Пред малку е приведен Владиката Петар

Коментарите се исклучени на Миленко Неделковски:Пред малку е приведен Владиката Петар

Изгор цени во Идризово за “забранетите работи”Бизнисот со мобилни најисплатлив во КПД Идризово

Коментарите се исклучени на Изгор цени во Идризово за “забранетите работи”Бизнисот со мобилни најисплатлив во КПД Идризово

Расположен Заев, прави селфи низ Преспанското Езеро на пат за Грција

Коментарите се исклучени на Расположен Заев, прави селфи низ Преспанското Езеро на пат за Грција

Create AccountLog In Your Account