Лицата со Даунов синдром од Англија се претставија со перформанс пред Битолската публика

Share Button

Љубовта не познава различности, познава само љубов.На лицата насмевки, во душите сонце, сцената преполна, салата исто така.

Фотографија на НУ Народен театар - Битола.

Народниот Битолски театар  широко ги отвори рацете и ги прегрна лицата со Даунов синдром од Англија се претставија со перформанс пред Битолската публика

Фотографија на НУ Народен театар - Битола.Фотографија на НУ Народен театар - Битола.

уредник

Related Posts

Фотогалерија од основањето на новата политичка партија во Македонија, ГДУ

Коментарите се исклучени на Фотогалерија од основањето на новата политичка партија во Македонија, ГДУ

МВР: Потпишани се договори за набавка на панталони, ракавици, чизми, џемпери, кошули за полицајците

Коментарите се исклучени на МВР: Потпишани се договори за набавка на панталони, ракавици, чизми, џемпери, кошули за полицајците

ВТОР ДЕН ОД РАБОТНАТА ПОСЕТА НА ГДУ ВО БРИСЕЛ

Коментарите се исклучени на ВТОР ДЕН ОД РАБОТНАТА ПОСЕТА НА ГДУ ВО БРИСЕЛ

Create AccountLog In Your Account