Прекин на сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица кај „Лештаро”

Share Button

Сообраќајот на магистралниот пат Делчево – Македонска Каменица кај местотот викано Лештаро е во прекин во двата правца.

Како што информираат од АМСМ прекинот е поради сообраќајна незгода.

Напишете коментар