ВИДЕО: Ќе мислите дека е Бејрут – вака изгледа патот Ресен-Битола

Видеото е снимено пред 2-3 дена на патот Битола – Ресен. Како сцена од апокалиптичен филм.

Ova ne e normalno……Makedonijo…………

Публикувахте от Miki Kristina Kuzevski в 8 октомври 2017 г.

изворhttp://zase.mk/

 

Напишете коментар