НАЈНОВО :

Фејсбук се сруши во Европа, проблеми и кај нас

Share Button

Корисниците на социјалната мрежа Фејсбук во Европа се пожалија дека денес не можат да пристапат до нивните сметки околу 18 часот.

Фејсбук се сруши во Европа, проблеми и кај нас

Има проблеми и во декстоп верзијата, но и во мобилната апликација. Сопствениците на страници исто така неможеа да пристап до нив ниту да постираат нова содржина.

На сајтот „Down detector“ на кој корисниците се обраќаат кога имаат проблеми со пристап до одреден сајт, се поднесени над 3.000 сигнали.
Корисниците гледаат бела страница и немаат пристап до најпопуларната и најпосетена социјална мрежа. Сличен беше проблемот и со Инстаграм, мрежа која исто така е во сопственост на Марк Зукерберг.

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account