Земјотрес од 4,3 степени во околината на Битола

Share Button

Земјотрес од 4,3 степени бил регистриран денес од Сеизмолошките обсерватории на три километри оддалеченост северно од Битола.

Земјотресот бил во длабочина од два километри и се случил утрово во 9 часот и 55 минути.

Земјотрес од 4,3 степени во околината на Битола

Напишете коментар