Пожар кај Плетвар горат шумите , не ги гасне никој

Share Button

Голем пожар попладнево може да се забележи во околината на Плетвар.

Гори шума, но нема никој да го гасне огнот.

Иститот потег кај Плетвар беше зафатен со оган и во текот на летните горештини.

Горат шумите кај Плетвар

Напишете коментар