Прекршување на изборен молк во општина Новаци

Share Button

Лица ангажирани од фирмата „Стентон“ денеска во с.Далбеговци-општина Новаци,лица, изведувале асфалтирање на улица, дознава Макфакс.

Прекршување на изборен молк во општина Новаци

Според правилата на денот на изборниот молк е забрането да се вршат општински изведби. Истото се смета за промоција на актуелното раководство на општината и со тоа е прекршен изборниот молк.

уредник

Related Posts

Двор е кај Клиничка болница Битола …неуреден и нечист (фото)

Коментарите се исклучени на Двор е кај Клиничка болница Битола …неуреден и нечист (фото)

Пат Маврово – Дебар низ фотографии

Коментарите се исклучени на Пат Маврово – Дебар низ фотографии

Премиерот потврди дека братучедот Трајче Заев купил оранжерија за да произведува канабис !

Коментарите се исклучени на Премиерот потврди дека братучедот Трајче Заев купил оранжерија за да произведува канабис !

Create AccountLog In Your Account