Во штаб на политичка партија во Битола, скршено е стакло и одземен е телевизор

Во штаб на политичка партија во Битола, скршено е стакло и одземен е телевизор

На 13/14.10.2017 година во текот на ноќта во Битола на ул.„Браќа Мигови“, поточно во  штаб на политичка партија, од страна на непознат сторител со употреба на тврд предмет скршено е стакло и одземен е телевизор. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.- информираат од МВР

Share Button

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account