Еве како се известува од терен “професионално” На сред тв изјава во живо…Кажи, ало!

Ако некој ги памти овие избори уште долго, тоа сигурно е младата репортерка на Сител, која известуваше од гласачко место во Бутел. Непромисленост, неискуство, арогантност – кажете што сакате, но теко е да се поверува дека таа ќе има можност да ја поправи грешката.

https://www.facebook.com/gledytv/videos/1386145838149244/

Додека зема изјава во живо од член на Изборна комисија од гласачко место во Бутел, на репортерката ѝ ѕвони телефонот, а таа среде изјавата си се јави. Соговорничката остана на половина збор да ја почека репортерката да го заврши муабетот. Режијата го прекина прилогот за да ѝ го скрати срамот на репортерката, но затоа, пак, беше прикажана нервозната реакција на уредничката Ивона Талевска

Напишете коментар