На излез од Велес. Автомобилов нема ни регистрација, ни задно ветробранско стакло, ама носи МАГАРЕ

Share Button

На излез од Велес. Автомобилов нема ни регистрација, ни задно ветробранско стакло, ама носи МАГАРЕ

Фотографија на Елеонора Игновска.

Фотографија на Елеонора Игновска.

Фотографија на Елеонора Игновска.

уредник

Related Posts

Битолчани со пофалби за јавната чешма кај Саат Кулата во центарот на градот

Коментарите се исклучени на Битолчани со пофалби за јавната чешма кај Саат Кулата во центарот на градот

Кривична пријава и притвор за советникот на градоначалникот на Шуто Оризари

Коментарите се исклучени на Кривична пријава и притвор за советникот на градоначалникот на Шуто Оризари

Create AccountLog In Your Account