Прекин на сообраќајот до Прилеп преку Плетвар

Share Button

Сообраќајот кон Прилеп преку Плетвар е блокиран поради протест. Како што информираат од АМСМ, граѓани на патот не дозволуваат возилата да се движат.

„Во 10:50ч. влезот од Плетвар за Прилеп, кај бензинската пумпа „Лукоил“ е во прекин за сообраќај поради јавен собир.“ – стои во соопштението на АМСМ

Напишете коментар