НАЈНОВО :

Светиот крст на Манастирот Благовештение на Пресвета Богородица-Пречиста – Кичево, столб на Православната вера

Share Button

Фотографија на Свeта Богородица Пречиста.

Фотографија на Свeта Богородица Пречиста.

уредник

Related Posts

Житие: Чесни вериги на Светиот апостол Петар

Коментарите се исклучени на Житие: Чесни вериги на Светиот апостол Петар

Воскресението Христово 2016 година во битолската црква на Пресвета Богородица

Коментарите се исклучени на Воскресението Христово 2016 година во битолската црква на Пресвета Богородица

Денеска е „Свети Антониј Велики“ – За многу години!

Коментарите се исклучени на Денеска е „Свети Антониј Велики“ – За многу години!

Create AccountLog In Your Account