Се запалила котларницата во хотелот „Епинал“ во Битола

Share Button

Црн дим ја обвил зградата на хотелот „Епинал“ во Битола денеска напладне, што веднаш го привлекло вниманието на битолчани.

Според битолските пожарникари, станува збор за пожар во котларницата на хотелот, кој бргу бил ставен под контрола.

Епинал пожар Битола - скриншот

уредник

Related Posts

Затворениците кои ќе бидат примерни ќе одат на опера , на балет, на театар

Коментарите се исклучени на Затворениците кои ќе бидат примерни ќе одат на опера , на балет, на театар

Create AccountLog In Your Account