ЗА НАС СЕ РАБОТИ остварија работен состанок со директорот на МЕР г.Благојче Котески

Share Button

Денес во рамките на планираните активности за периодот по локалните избори, членовите на ЗА НАС СЕ РАБОТИ остварија работен состанок со директорот на МЕР г.Благојче Котески на кој истиот ги информира за тековните и претстојните активности окулу гасификација на Македонија, конкретно на општина Битола.

Фотографија на За Нас Се Работи.

На средбата беше договорено следното: Веднаш по конституирањето на новото општинско раководство, здружението ЗА НАС СЕ РАБОТИ да организира ИНФОРМАТИВНА трибина на која ќе бидат поканети директорот на МЕР, градоначалничката на о.Битола, претседателот на советот, стручно лице од општина Битола и лице од мин.за економија, на која граѓаните ќе можат детално да се информираат за се што следи окулу реализација на овој проект наречен ГАСИФИКАЦИЈА НА БИТОЛА. Изборите завршија, сега следи РАБОТА…оти БИТОЛА НИ Е ПРЕД СЕ и ЗА НАС СЕ РАБОТИ..!!!

Фотографија на За Нас Се Работи.

уредник

Related Posts

ФОТО: Со багери се урива еднојазичноста во Македонија

Коментарите се исклучени на ФОТО: Со багери се урива еднојазичноста во Македонија

Се урна руски хеликоптер

Коментарите се исклучени на Се урна руски хеликоптер

Create AccountLog In Your Account