Небо над Битола (фото)

Share Button

Фотографија на David Stojanovski.

Фотографија на David Stojanovski.

фото Давид .С(фб)

уредник

Related Posts

Талевска доби условна казна и обврска да го плати затаениот данок

Коментарите се исклучени на Талевска доби условна казна и обврска да го плати затаениот данок

И во Битола многу високо ниво на загаденост

Коментарите се исклучени на И во Битола многу високо ниво на загаденост

Над 500 000 евра за патарини и бензин, пратениците играат „ново оро на стара песна“

Коментарите се исклучени на Над 500 000 евра за патарини и бензин, пратениците играат „ново оро на стара песна“

Create AccountLog In Your Account