Социјалните работници го згрижиле чичко Коле

Share Button

Во врска со објавата за помош на чичко Коле , дознаваме дека социјални работници, член од негова фамилија и Брза Помош го згрижиле човекот и најавен е третман за него да биде згрижен и нахранет а не оставен по два дена неподвижен и премрзнат на клупите низ Скопје.

линк до апелот за помошnovost.mk

 

 

уредник

Related Posts

Протест пред домот на пратеничката Фросина Ташевска-Ременски

Коментарите се исклучени на Протест пред домот на пратеничката Фросина Ташевска-Ременски

Сопствениците може да си го земат Ќосето од Металски завод Тито

Коментарите се исклучени на Сопствениците може да си го земат Ќосето од Металски завод Тито

Според регистарот за педофили во 2012 имало 116 а во 2016 евидентирани само 16 педофили?

Коментарите се исклучени на Според регистарот за педофили во 2012 имало 116 а во 2016 евидентирани само 16 педофили?

Create AccountLog In Your Account