Ловџии од Кратово уловиле дива свиња тешко 250 килограми

Дива свиња од најмалку 250 килограми уловија деновиве ловџиите Бобан од Димонце и Мики од Сув Ора, објави порталот Аберџија.ком.

Според порталот, ловџиите својот богат плен го уловиле меѓу селата Димонце и Бељаковце.

Напишете коментар