Храм свети 40 маченици над Битола, некогаш и денес (фотогалерија)

Share Button

Image result for св 40 маченици храм

Image result for св 40 маченици храм битола

уредник

Related Posts

Монахињите од манастирот во Слепче со порака до грчките владици кои протестираат за името!

Коментарите се исклучени на Монахињите од манастирот во Слепче со порака до грчките владици кои протестираат за името!

Денеска се слави Преподобниот маченик Јован и другите со него и Светата маченичка Фотина

Коментарите се исклучени на Денеска се слави Преподобниот маченик Јован и другите со него и Светата маченичка Фотина

Јоци за битолската градоначалничка и нејзиниот брат: ВМРО падна, вие многу побрзо

Коментарите се исклучени на Јоци за битолската градоначалничка и нејзиниот брат: ВМРО падна, вие многу побрзо

Create AccountLog In Your Account