Полицијата фатила активисти како делат прехранбени производи во Могила

Share Button

Од невладината организација „Цивил“ известуваат дека пред избирачкото место 0193 во село Радобор, Општина Могила, полицијата запрела возило и при проверката во багажниот простор пронашла прехранбени продукти и шишиња со масло за јадење.

Полицијата фатила активисти како делат прехранбени производи во Могила

„Активистите на еден кандидат за градоначалник на Општина Могила, по разговорот со полицијата, биле пуштени да си заминат со предупредување повеќе да не се движат низ општината и да не им делат прехранбени продукти на жителите“, јавува набљудувачот на „Цивил“.

уредник

Related Posts

ДЕНЕСКА ИСПЛАТА НА ПРАВА ОД СОЦИЈАЛНА И ДЕТСКА ЗАШТИТА

Коментарите се исклучени на ДЕНЕСКА ИСПЛАТА НА ПРАВА ОД СОЦИЈАЛНА И ДЕТСКА ЗАШТИТА

Денес се формира партијата Граѓанско Демократска Унија, Петар Колев е избран за претседател

Коментарите се исклучени на Денес се формира партијата Граѓанско Демократска Унија, Петар Колев е избран за претседател

Буково денес (фото)

Коментарите се исклучени на Буково денес (фото)

Create AccountLog In Your Account