Целивална за Чудотворната икона на Пресвета Богородица во Храм Св. Богородица – Битола

Jane Krsteski додаде нова фотографија во албумот: my woodcarving works — во/кај Св.Богородица.

Денес завршив едно од моите најдраги дела, целивална за Чудотворната икона на Пресвета Богородица во Храм Св. Богородица – Битола.

Фотографија на Jane Krsteski.

Напишете коментар