Почесниот конзул на Македонија во Шпанија обвинет за убиство на своите деца ќе биде отповикан

Share Button

Министерството за надворешни работи денеска на седница на Владата ќе достави предлог за затворање на Почесниот конзулат на Република Македонија во Кралството Шпанија, со седиште во Барселона и предлог за отповикување на почесниот конзул на Република Македонија во Кралството Шпанија, со седиште во Барселона, соопшти владината прес служба.

Почесниот конзул на Македонија во Шпанија обвинет за убиство на своите деца ќе биде отповикан

Оваа функција ја извршува Марио Деус, а јавноста за него дозна во април годинава, кога во шпанските и во други странски медиуми се појави информација дека тој е уапсен во Јужна Африка, осомничен за убиство на неговите две деца, тригодишни близнаци

уредник

Related Posts

Го пронашле мртов во викендичка во битолско

Коментарите се исклучени на Го пронашле мртов во викендичка во битолско

Create AccountLog In Your Account