Поскапување на водата од први јануари

Share Button

Од први јануари некои домаќинства ќе плаќаат поскапа вода. Нашите сметки се очекува да се зголемат не повеќе од 3 насто. Од Регулаторната комисија за енергетика информираат дека на 15 ноември ќе се одлучи до каде ќе можат да се движат цените, а општинските совети ќе гласаат за новите тарифи. Од Комисијата засега не откриваат кои општини ќе плаќаат поскапи сметки за вода, а кои поевтини.

Резултат со слика за вода

уредник

Related Posts

МТСП: Нема злоставување во двата нови случаја на бременост кај малолетничките од „25 Мај“

Коментарите се исклучени на МТСП: Нема злоставување во двата нови случаја на бременост кај малолетничките од „25 Мај“

Create AccountLog In Your Account