Битола го одбележува денот на ослободувањето на градот

Share Button

4 ноември – Денот на ослободувањето на Битола, ќе биде одбележан во текот на денот на повеќе локации во градот.

уредник

Related Posts

По Комити и Чкембари повикуваат на протест за името

Коментарите се исклучени на По Комити и Чкембари повикуваат на протест за името

Затворската полиција денеска со протестен марш за подобри права

Коментарите се исклучени на Затворската полиција денеска со протестен марш за подобри права

Create AccountLog In Your Account