Во анкетата на Новост.мк на тема: Кој град од наведените според вас е најубав,Битола е во водство

На нашата анкета на тема, Кој град од наведените според вас е најубав, засега Битола е во водство. Секој од вас може да гласа, десно каде што е поставена анкетата и прашањето, со клик во полето каде што е наведено името на градот.Засега градот на Конзулите според досегашните гласови е најубав

 

 

Напишете коментар